Dekorfóliás és festett

sima_cortina_db_470MARÁS NÉLKÜLI beltéri ajtók: furatolt faforgácslap-betéttel és sima borítólemezzel készülnek. Megbízhatóságuk, tartósságuk egyenértékű bármely más AGRIA típusú ajtóéval. Egyszerű megjelenése miatt hagyományos lakóterek kevésbé frekventált helységeire, vagy a minimál design-t kedvelő megrendelők modern vonalvezetésű lakótereibe ajánljuk. Fa hatású 3D dekorfóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: S


p6_mart_470MART ajtók: furatolt faforgácslap-betéttel készülnek, MDF borítólemezzel borítva. A felületbe bármilyen mintázat bemarható, a klasszikus formától a modern stílusig, sőt egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Mivel a lehetőségek tárháza korlátlan a marásminták tekintetében, mart ajtóink gyakorlatilag minden stílushoz igazodnak. Fa hatású 3D dekorfóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: M


v01_metszet_db_470VISSZAMART ajtók: furatolt faforgácslap-betéttel készülnek, MDF borítólemezzel borítva. A technológiából adódóan a felület kizárólag dekorfóliázva készülhet, mely lehet egyszínű ill. valamelyik fahatású 3D dekorfólia. A gyártási eljárás lehetővé teszi, hogy az ajtókat az ajtólap alapszínétől eltérő mintával- mintegy intarziaszerűen - díszítsük.
Ezen ajtóink színösszeállításuk és mintázatuktól függően remekül illeszkednek klasszikus és modern otthonokba is.

Típusjel: V


g05_db_470MÉLYEN MART ajtók: furatolt faforgácslap-betéttel készülnek, MDF borítólemezzel borítva. A mély marásnak köszönhetően a minták az ajtón távolról megfigyelve is jól kirajzolódnak. Ezen ajtóinkat elsősorban klasszikus stílusú lakóterekben ajánljuk beépítésre. Fa hatású 3D dekorfóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: G


kazettas_metszet_jo_470KAZETTÁS ajtók:furatolt faforgácslap-betéttel és sima borítólemezzel készülnek. A kazetta-betétek anyaga tömör MDF. Megjelenésükben szinte teljes mértékben megegyeznek a hagyományos tömörfa kazettás ajtókkal. Ennek megfelelően ezt az ajtótípust is klasszikus stílusú lakóterekbe ajánljuk.

Típusjel: K

 


ratetes_metszet_teli_470RÁTÉTES ajtók: furatolt faforgácslap-betéttel készülnek, MDF borítólemezzel borítva. A mintázatot az MDF borítólemez marása, illetve az erre rögzített, az ajtó síkjából kidomborodó rátét adja. Ezen ajtóinkat – a mélyen mart és kazettás ajtókhoz hasonlóan - klasszikus stílusú lakóterekben ajánljuk beépítésre. A rátétes típus csak festett kivitelben rendelhető.

Típusjel: R


zold_frizes_db_470FRÍZES ajtók: két oldalt MDF frízzel lezárt 6mm-es edzett üveglappal készülnek. Az üveg- betét savmart felülete önmagában is egyedi megjelenést kölcsönöz az ajtónak, de gravírozott kivitelben is készülhet . Fa hatású 3D dekorfóliával és festett felületkezeléssel egyaránt rendelhetők.

Típusjel: F

 


bambusz2_dbÜVEGLAPOS ajtók: 8 mm-es edzett üvegből készülnek, katalógusból választott, vagy egyedileg tervezett mintával. A díszítés készülhet homokfúvással vagy gravírozással. Az ajtó kifogástalan működését DORMA típusú speciális vasalat biztosítja. Üveglapos ajtóinkat elsősorban modern környezetbe javasoljuk.

Típusjel: H

Az oldalt a Penna Tartalomkezelő Rendszer generálta
A szerzői jogok tulajdonosa a Agria-Ajtó Kft.
A honlapot és a tartalomkezelő rendszert a Rivendel Infotechnológiai Kft fejlesztette.


 • Bemutatótermünk nyitva tartása:
  Hétfő-péntek 0740 - 1545
  szombat: előre egyeztetett időpont szerint


      

  2008-12-09

 •