Cégismertető

A VÁLLALAT

Az Agria-Ajtó Kft. 1995 –től foglalkozik asztalosipari termékek, főleg beltéri nyílászárók gyártásával.
A kezdeti sokszínűség után hamar beláttuk, hogy igényes, és minden igényt kielégítő terméket csak úgy tudunk versenyképesen előállítani, ha specializálódunk.
A piaci helyzetfelmérésből kiderült, hogy hazánkban számtalan ajtóforgalmazó található s gyártói háttérrel is több cég rendelkezik, de olyan vállalkozás amelyik igazán a megrendelők egyedi igényeire és elképzeléseire épül - nagyon kevés van.
Ekkor döntöttünk úgy, hogy elkötelezzük magunkat a különböző típusú, utólag beépíthető MDF-borítású beltéri ajtók gyártása mellett.

CÉGÜNK HITVALLÁSA

Elsődleges célunk, hogy a piaci igényeket figyelembe véve kiváló minőségű terméket állítsunk elő.
Tevékenységünk tényleges értékének legjobb mércéje a fogyasztók ítélete. Örömmel vesszük vevőink, valamint partnereink bármilyen jellegű visszajelzését, hogy azokból tanuljunk és okuljunk, vagy újabb lendületet merítsünk további munkánkhoz.
Fontosnak tartjuk a megszerzett tapasztalatok hasznosítását, az elért eredmények és minőség megőrzését.

Folyamatos tanulás és képzés

A rohamosan változó, illetve fejlődő technológia és az új alapanyagok megjelenése állandó tanulásra késztet bennünket. A cég alkalmazottai folyamatosan újabb és újabb ismeretekkel bővítik tudásukat a legkülönbözőbb formában s e mellett részt vállalnak a Kft. fejlesztéseiben, szakmai vásárokon vesznek részt, vagy tanfolyamokon ismerkednek meg a XXI. sz. technológiai újdonságaival.

Korszerű berendezések és technológia alkalmazása

Cégünk az alapanyag feldolgozásától kezdve a szerkezeti megmunkáláson át a felületkezelésig minden munkafázisban a legmodernebb technikát alkalmazza. Az alapgépek mellett CNC megmunkáló központok teszik lehetővé, hogy magas minőségű termékeket állítsunk elő, igazodva vásárlóink egyedi elképzeléseihez is.

Az oldalt a Penna Tartalomkezelő Rendszer generálta
A szerzői jogok tulajdonosa a Agria-Ajtó Kft.
A honlapot és a tartalomkezelő rendszert a Rivendel Infotechnológiai Kft fejlesztette.


 • Bemutatótermünk nyitva tartása:
  Hétfő-péntek 0740 - 1545
  szombat: előre egyeztetett időpont szerint


      

  2008-12-09

 •